Design and architecture on the big screen, Norwegian Centre for Design and Architecture, Oslo

Share

The Norwegian Centre for Design and Architecture and Cinemateket present The True Cost

Wednesday, November 18, 6pm
Norwegian Centre for Design and Architecture, Oslo
Introduction by Vincent Stanley from Patagonia and Tone Skårdal Tobiasson from NICE fashion

Velkommen til visning av The True Cost!

Onsdag 18. november har vi gratis visning av dokumentaren The True Cost på DOGA. Filmen retter et kritisk blikk på motbransjen og klesindustrien. Innledning ved Vincent Stanley fra Patagonia og Tone Skårdal Tobiasson fra NICE fashion.

Det koster å se bra ut. Prisen på klær har sunket markant de senere årene, mens kostnadene for samfunnet har økt betraktelig. Enkelte steder produseres klær under slavelignende forhold, og klesproduksjonen har ofte store miljømessige konsekvenser. The True Cost er filmet over hele verden, fra runways til slummen, og inkluderer intervjuer med noen av de viktigste stemmene for endring i bransjen inkludert Stella McCartney, Livia Firth, Vandana Shiva med flere.

Heldigvis finnes det klesprodusenter som tenker bærekraft i alle ledd. Før filmvisningen får du høre inspirerende innledninger ved Tone Skårdal Tobiasson, Norgesansvarlig og redaktør for NICE Fashion, og Vincent Stanley, Head of Patagonia Philosophy. Patagonia er en global, visjonær bedrift når det gjelder en helhetlig og bærekraftig forretningsmodell. Stanley er i Oslo i anledningen Framtanker: Bærekraft på bunnlinjen på bunnlinjen på DOGA 17. november, der han snakker mer om Patagonias filosofi.

Filmen vises på Norsk design- og arkitektursenter (DOGA) i Hausmannsgate 16, og inngår i serien Design og arkitektur på stort lerret – et samarbeid mellom Cinemateket i Oslo og DOGA.

More information: http://doga.no/arrangementer/
design-og-arkitektur-på-stort-lerret-the-true-cost
RSVP: https://www.facebook.com/events/547139245433288/

WHEN
November 18, 2015 at 6pm
WHERE
Doga Norsk design- og arkitektursenter
Hausmanns gate 16
Oslo 0182
Norway
Google map and directions

Will you come?


Be the first to comment"Truly eye-opening."
Julie Kosin, Harpers Bazaar